reklam

Güncel

random

46 Yok Olan Dizisi Oyuncuları ve Konusu, Ne Zaman Başlayacak?

46 Yok Olan Dizisi Oyuncuları ve Konusu, Ne Zaman Başlayacak?
46 YOK OLAN DİZİSİ KONUSU, OYUNCULARI, NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Star Tv ekranlarına bomba gibi girmeyi planlayan 46 Yok Olan dizisi yurt dışında yayınlanan ve en çok izlenen dizi olan ''Breaking Bad'' yapımının yerli versiyonu olarak yayınlanacak.Başrollerinde ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu ve Yasemin Ellen'in oynayacağı dizinin konusui oyuncuları ve ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu.

46 Yok Olan Dizisi Konusu

Uzun yıllardır komada hayata tutunmaya çalışan kız kardeşi için gece gündür çalışan genetik uzmanı Erdal Beşikçioğlu bulduğu yeni bir formülle hem kız kardeşini hemde insanlığı büyük bir eşiğe taşıyacaktır.Kimsenin ona inanmadığı ve deli söylentilerine aldırmadan yoluna devam edecek olan genetik uzmanının hayat hikayesi Star Tv ekranlarına aktarılacak.

46 Yok Olan Dizisi Oyuncuları

Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Ellen, Melis Birkan, Saygın Soysal gibi ünlü isimler yer alıyor.

46 Yok Olan Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan dizinin yayın tarihi hakkında henüz net bir açıklama gelmedi,Yayın tarihi netleştiği anda sitemizden duyurusu yapılacaktır.


46 Yok Olan Dizisi oyuncuları, 46 Yok Olan Dizisi Erdal Beşikçioglu, 46 Yok Olan Dizisi konusu, 46 Yok Olan Dizisi ne zaman başlıyor, 46 Yok Olan Dizisi yeni bölüm star tv, 46 Yok Olan Dizisi hangi kanalda
46 Yok Olan Dizisi Oyuncuları ve Konusu, Ne Zaman Başlayacak? Reviewed by Why on 02:08 Rating: 5

Hiç yorum yok:

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.