reklam

Güncel

random

AÖL 2.Dönem Sınav Giriş Yerleri, AÖL Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

AÖL 2.Dönem Sinav Giriş Yerleri, AÖL Sinav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?
AÖL 2.DÖNEM SINAV GİRİŞ YERLERİ, SİNAV GİRİŞ BELGESİ ALMA, 2.DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN 2016

Liseyi dışardan bitirmek isteyen milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren Açık Öğretim Lisesi 2.Dönem sınav yerleri nihayet açıklandı.2016 yılının Ocak ayında ilk sınava giren AÖL öğrencileri şimdi 2. sınav için kolları sıvadı.2016 AÖL 2.dönem sınavına girecek öğrencilerin merak ettikleri konuların başında ise 2. dönem AÖL sınav giriş yerleri açıklandı mı ve sinava giriş belgesini nasıl alırım oldu.Sizler için aşağıdaki haberimizin devamında detaylı bir şekilde paylaştık.

2016 AÖL Sınav Giriş Yerleri Açıklandı mı?

2016 yılında açık öğretim ortaokulu, açık öğretim lisesi ve mesleki açık öğretim lisesi öğrencilerinin merakla beklediği sınav yerleri açıklandı.aşağıdaki MEB resmi sitesinin linkine tıklayarak sınava nerede gireceğinizi öğrenebilirsiniz.

AÖL SINAV GİRİŞ YERLERİ ÖĞRENME

2016 AÖL 2. Dönem Sınavları Ne Zaman

Milyonlarca AÖL öğrencisinin merak ettiği 2. dönem sınavları 19-20 Mart 2016 tarhilerinden yapılacak.Sınan sonuçları ise 28 Nisan 2016 perşembe günü açıklanacak.

AÖL Öğrenci Girişi Nasıl Yapılır?

MEB 'nın resmi internet sitesi olan http://www.aol.meb.gov.tr/ girerek karşılarına çıkan güvenlik kodunu girdikten sonra öğrenci numaralarını ve şifrelerini girip bilgilere ulaşabilirsiniz.


2016 aöl 2. dönem sınav giriş yerleri, aöl öğrenci belgesi nasıl alınır, 2016 aöl sınav yerlerini öğrenme, aöl 2. dönem sınava nerede gireceğim, 2016 aöl 2. dönem sınavları ne zaman, aöl öğrenci girişi nasıl yapılır
AÖL 2.Dönem Sınav Giriş Yerleri, AÖL Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır? Reviewed by Why on 17:24 Rating: 5

Hiç yorum yok:

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.