reklam

Güncel

random

Kurtlar Vadisi Pusu 290 Son Yeni Bölüm Fragmanı izle

Kurtlar Vadisi Pusu 290 Son Yeni Bölüm Fragmanı izle
KURTLAR VADİSİ PUSU 290. SON BÖLÜM FRAGMANI İZLE HD 7 NİSAN 2016

Kanal D ekranlarının ve Türkiye'nin en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Polat Alemdar ve adamlarının suç dünyasına karşı çıktığı ve devletle olan ilişikilerinin de anlatıldığı Kvp dizisinin 290. bölümünde yine yer yerinden oynayacak gibi gözküyor.Geçtiğimiz hafta ihanete uğrayan Polat Alemdar bakalım yeni bölümde neler yapacak?

Kurtlar Vadisi Pusu 290. Bölüm Özeti

Mervan’ın Şedid’le işbirliği yaptığını öğrenen Polat Alemdar, ekibiyle birlikte bu bu ihanetin bedelini ödetmek üzere operasyona çıkar. Mervan Polat Alemdar’ı karşısında görünce ne yapacak? Cahit, Yusuf’un yanına gider ve ondan derdini anlatmasını ister. Cahit’in bu sert çıkışına karşılık Yusuf ne cevap verecek? O sırada odaya Fehmi ve Hakkı’nın da gelmesiyle ortam iyice gerilecek. Ender’in katilini bulmak için araştırma yapan Polat Alemdar, kurşunun geldiği noktayı tespit eder. Cahit ile birlikte Kemancı’nın infaz için kullandığı otele doğru yola çıkarlar. Katile çok yaklaştıkları esnada Kemancı tekrar ortaya çıkarak dehşet saçar.
Polat, Kemancı’ya ulaşmak için çok önemli bir ipucuna ulaşır. İpucunun geldiği noktada ise henüz Polat Alemdar ile tanışmamış birisi vardır.


Kurtlar Vadisi Pusu 290. Yeni Son Bölüm Fragmanı HD





kurtlar vadisi pusu yeni bölüm fragmanı, 7 nisan 2016 kurtlar vadisi pusu yeni bölüm, kvp 290 fragmanı, kvp 290 bölüm neler oldu, kvp 290 bölüm özeti, hd, tek parça
Kurtlar Vadisi Pusu 290 Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Reviewed by Why on 20:34 Rating: 5

Hiç yorum yok:

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.