reklam

Güncel

random

Android Telefonlarını Daha Hızlı Şarj Etme Yöntemleri

Android Telefonlarını Daha Hızlı Şarj Etme Yöntemleri Nelerdir?

Akıllı telefonlar güçlü bir donanım özelliğine sahip cihazlardır. Fakat zaman içinde çok fazla kullanım gerçekleştirildiğinden dolayı şarj konusunda, daha çabuk tükenmeler söz konusu olabilir. Bu nedenle çabuk tükenen biten batarya, an içinde can sıkıcı bir pozisyon halini alır. 

Çok acil durumlarda, ihtiyacımız olduğu anlarda biten şarjın bizim açımızdan kötü bir durum olduğunun farkında oluruz. Bunun için bazı tedbirleri elden bırakmamak gerekir. 

Mesela cihazımız tanımlamak hatta onu iyi tanımak bizim için kar demektir. Görüşmelerde olsun, kullanma şekillerinde olsun, eğer doğru bir yol izlersek, bu konuda fazla sıkıntı çekmeyecek, daha sağlıklı görüşmeler yapabileceğimizin kanaatindeyim. Android telefonlarında hızlı şarj etme nasıl gerçekleşir? Bunun için neleri göz önünde bulundurmalıyız? Şimdi size daha hızlı bir Android telefonunu şarj etme tekniklerinden bahsedeceğim.

Android Telefonlarını Daha Hızlı Şarj Etme Teknikleri

Telefonunuzu her daim kendi orijinal şarj aleti ile şarj etmelisiniz. Bilgisayar kasasından ya da USB gibi flash bellekten şarj etmek hiçbir işe yaramaz. Dolu gibi görünür ama aslında hep yarımdır.

Telefon şarjda iken yapılan telefon görüşmeleri, cihazınıza ciddi hasarlar verir. Bataryasının ölmesine sebep olur.

Ekran ayarlarınızı daha fazla enerji harcamasını sağlarken bir yandan daha çabuk şarjın bitmesine neden olursunuz. Ekran ışıklarını titreşim özelliğini kapatın.
Android telefonlarını hızlı şarj etmek için daha sabırlı olun. Kendi orijinal şarjını kullanmak daha uzun gitmesini sağlar.


Android Telefonlarını Daha Hızlı Şarj Etme Yöntemleri Reviewed by H.Has on 01:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.