reklam

Güncel

random

Diyarbakır Sur İlçesinde Patlama Oldu

Diyarbakır Sur İlçesi Patlama Anı

Sur ilçesindeki Dürümlü mahallesinde aşırı şiddetli bir bomba patladı. İlk araştırmada 5 kişinin öldüğü ve 30 kişiye yakın yaralı olduğu söyleniyor. Araştırmalar sonucunda bomba yüklü kamyon yüzünden böyle bir patlama meydana geldiğini dile getiren köylüler, jandarma bölgeye gitmeden patlama yerine gittiklerini ve insanlardan kopan et parçalarını bir araya topladıklarını belirttiler.


PKK Bombalı Eylemi

Bomba yüklü kamyon, asıl patladığı yere gitmeden önce çevre köy ve mezralarda biraz dolaşarak köylülerin ilgisini çekmiş. Bazı köylüler kamyonu durdurmak isteyince araçta bulunan kişi kaybolduklarını söylemiş fakat belli bir süre tartışma devam ettikten sonra kamyondaki kişi silah çekerek köylüleri tehdit etmiş.

Tartışma sonrası pkklı teröristler oradan ayrılarak, dürümlü mahallesinde yol ortasına bıraktıkları bomba yüklü kamyonu uzaktan patlatıp infilak ettirdiler. Tartışma sonrası pkklı terörisleri takip eden pikap tipi kamyonetin içinde bulunan 3 kişi patlama anında can verdi.

Patlama Sonrası

Diyarbakır kent merkezinde de patlamanın duyulduğu öğrenildi. Aynı esnada patlamanın çevresinde onlarca ev maddi hasar gördü ve kullanılamaz hale geldi. Ayrıca patlamanın olduğu noktada 5 metre derinliğinde ve 30 metre genişliğinde bir çukur oluştuğu görüldü. Çevre halk, halen patlamada ölen ve parçalanan cesetleri topluyorlar.


Gelen Aramalar

Diyarbakır patlama
Diyarbakır patlama anı
Diyarbakır patlama video
Diyarbakır sur patlama
Dürümlü mahallesi diyar bakır
Diyarbakır sur dürümlü
Diyarbakır Sur İlçesinde Patlama Oldu Reviewed by Doruk Efe BARUT on 18:13 Rating: 5

1 yorum:

  1. hergün hergün bıktık artık! birşeyler yapılsın!!!!!!

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.