reklam

Güncel

random

Koç-Başak-Kova Burcu Yorumları 13 Mayıs Cuma 2016


Koç-Başak-Kova Burcu Yorumları 13 Mayıs Cuma
Koç başak ve kova burçları için özel hazırladığımız burç yorumlarına hoşgeldiniz. Merhaba burç yorumu severler. Bugün, koç başak ve kova burcu 13 Mayıs Cuma  yorumlarıyla haberlero'da.



Koç Burcu Günlük Yorumları - 13 Mayıs Cuma  Günü 
 Koç burcu için şu sıralar gayet yapıcı günlerdeyiz. Duygusal ve birbirimize karşı anlayışlıyız. Yeni aşkları, ilişkilerde canlandırıcı tasarıları, konuşmaları, iltifat, armağan ve şımarmayı destekleyen her başlığı ilgilendiren alanları hareketlendiren etkiler ön tasarıda. Pozitif ilişkiler kurabilir, yaratıcılık gerektiren işlerde(dekorasyon, estetik, moda, sanat, kozmetik v.b) kendimizi gösterebilir veya bu tarz işlere vakit ayırabiliriz. Hane, aile, geçmişten gelen değerler ve ülke konuları da ön tasarıda gün boyu.

Başak Burcu Günlük Yorumları - 13 Mayıs Cuma
 Kimi kişiler uzun zamandır üzerinde çalıştığınız işleri son anda sekteye gelebilmektedir. Soğukkanlı olmalı ve bu kişilere mani olmalısınız. Bu sıralar yolcular, ziyaretler, eğitim veya bilgi edinebileceğiniz pek çok konu gündemde. 13 Mayıs’ta çevrenizde gelişen olaylarla yakından ilgileniyor ve her şeye hâkim olmak istiyorsunuz. Ancak, bu düşündüğünüz kadar kolay ve kolay olmayabilir. Hafta nihayetinde sosyal aktiviteler ve ilişkiler ehemmiyet kazanıyor. Hafta sonunda başta aile fertleri olmak üzere etrafınızın desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz.
Kova Burcu Günlük Yorumu 13 Mayıs Cuma 
 Yaratıcı istikametiniz öne çıkıyor, dolayısıyla parlak fikirleriniz etrafınızın de alakasını çekmeye başlıyor. Diğer taraftan imajınız ve talihiniz yükselişte. Gerçek potansiyeliniz ortaya çıkıyor. Bir takım suallerinizin yanıtlarına erişmek için ekstra gayret sarf edebilirsiniz. Ehemmiyetli pozisyondaki kişilerin desteğini arkanızda hissedebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında, fikir alışverişleri ve entelektüel sohbetler artıyor. Bu diyalogların ufak flörtlere dönüşme ihtimali de mevzubahis. Hafta sonunu akışında yaşamanızda yarar var.

Aslan burcu yorumları 12 mayıs < mavi yazıya tıklayınız.


burç yorumları, koç, başak, kova burcu yorumları, koç burcu 13 mayıs, kova burcu 13 mayıs, başak burcu 13 mayıs yorumları.
Koç-Başak-Kova Burcu Yorumları 13 Mayıs Cuma 2016 Reviewed by H.Has on 11:54 Rating: 5

Hiç yorum yok:

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.