reklam

Güncel

random

Survivor Ödül Oyununu kim kazandı? (Survivor 2016 80. bölüm)

Survivor 28 Mayıs 2016 yeni bölgede yaşanan mühim ilerlemeleri haberimizden öğrenebilirsiniz. Survivor 2016 80. bölgede Final Sembol Oyunu yapıldı. Peki Survivor Final Sembol Oyununu kim kazandı? Survivor'da mükafat neydi? Haberimizden Survivor 2016 28 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanan yeni seksiyon ayrıntılarını öğrenebilirsiniz. İşte Survivor 28 Mayıs 2016 yeni bölgede yaşanan mühim ilerlemelerve grupların adada ki son halleri...
Survivor 2016 heyecanı kaldığı yerden devam etmekte. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 28 Mayıs 2016 yeni bölgede heyecan dolu anlar yaşandı. Survivor'da müsabakacılar Final Sembol Oyunu için parkura geldiler. Büyük heyecana sahne olan yeni bölgede müsabakacılar Final Sembol Oyunu için mücadele edecekler. Peki Survivor Final Sembol Ödülü oyununu kim kazandı? Survivor 2016 istatistikleri ne? Hepsini ve daha çoksını Survivor 2016 80. seksiyon haberimizden öğrenebilirsiniz.

SURVİVOR FİNAL SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor 28 Mayıs 2016 yeni seksiyonü ile ekranlara geldi. Survivor yeni bölgede Final Sembol Oyunu yapıldı. Yeni bölgede erkeklerde finale Serkay ve Yattara kaldı. Bu İkiliden simge Yattara'nın oldu. Kızlarda ise Damla ve Nagihan tek kızlar oldukları için final oynadılar. Kızlarda simgeü Nagihan kazandı ve 7 simgele en fazla simge kazanan isim oldu. Sizde alçakta sayı alan müsabakacıları ve anlık neticesi bulabilirsiniz.

Survivor 2016 Final Sembol Oyununda son hal şu şekilde:

Ünlüler Takımı            Gönüllüler Takımı

Yattara                          Efecan (Elendi)

Yunus (Elendi)              Serkay

Yattara                           İbrahim (Elendi)

Semih (Elendi)               Serkay

Nagihan                         Damla (Elendi)

Yattara                          Serkay (Elendi)


Survivor Ödül Oyununu kim kazandı? (Survivor 2016 80. bölüm) Reviewed by Doruk Efe BARUT on 22:59 Rating: 5

Hiç yorum yok:

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.