reklam

Güncel

random

Survivor Taner'e ceza!

Acun'a hakeret eden 'Survivor Taner'e ceza!

Survivor yarışması ile ün yapan Taner Tolga Tarlacı instagram hesabından yapımcı Acun Ilıcalı’ya tacizde bulunduğu gerekçesi ile 4.200 TL adli para cezası ile cezalandırıldı.

Taner Tolga Tarlacı geçtiğimiz sene yapımcı Acun Ilıcalı ile sosyal paylaşım sitesi instagram üzerinden "soyguncu, hırsız, şerefsiz” dediği gerekçesi ile 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemi ile yargılandığı dava kararı açıklandı.



İstanbul 28. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen dava karar duruşmasına tutuksuz sanık Taner Tolga Tarlacı ise katılmadı. Şikayetçi Acun Ilıcalı yı avukatı temsil etti. Dava kararını açıklayan mahkeme sanık Tarlacı’yı "hakaret, sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret" suçundan 4.200 TL adli para cezası çarptırdı. Mahkeme heyeti Tarlacı’nın cezasını ertelemedi.

TARLACI İLE ACUN'UN İLK DAVASI DEĞİL
Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı Acun Ilıcalı’ya daha önce “100 milyarı ödemediğiniz takdirde düşman olacağız”, “Borcunuzu ödemezseniz olacaklardan ben sorumlu olmam”, “Bu artık kan davasına dönüştü”, “Sakallarımı zorla kestirirken 400 bin TL almasını biliyorsunuz”, “Yakanızı bırakmayacağım bir gün delirir ofisinizi basarım” şeklinde tehdit içerikli mesajlar yolladığı iddia edilmişti. Mahkeme Tarlacı’ya tehdit suçundan 5 ay hapis cezasına çarptırmış ve cezayı 5 yıl süreyle ertelemişti.


 

 

Survivor Taner'e ceza! Reviewed by Adsız on 20:17 Rating: 5

Hiç yorum yok:

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.