reklam

Güncel

random

8 Mayıs Galatasaray Beşiktaş Maçı Kaç Kaç Bitti, Canlı Maç Sonucu


GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI 08.05.20116

Spor toto süper lig 32.haftasında Beşiktaş ile Galatasaray  arenada karşı karşıya geliyorlar. Nefes kesen derbide şampiyonluk için çıkan beşiktaş bakalım ne yapacak. . GS-BJK derbisi 8 mayıs pazar akşamı saat 20.00 da başlayacak ve Lig Tv den canlı olarak yayınlanacak. 8 Mayıs Gs Beşiktaş maçını canlı izleyemeyen futbol severler sitemizden maçın canlı skorunu ve maç sonucunu takip edebilirler. İşte 8 Mayıs Galatasaray Beşiktaş derbisi kaç kaç bitti, maç sonucu...


MAÇ 1-0 BEŞİKTAŞ GALİBİYETİ İLE SONA ERDİ 


BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUĞA ÇOK YAKIN !

MAÇ SONUCU
gsGALATASARAY 0-1 BEŞİKTAŞ 
Goller:

MARİO GOMEZ

CANLI ANLATIM İÇİN SAYFAYI YENİLEYİNİZ !!!



76'
GOOOLL!! Beşiktaş, Mario Gomez ile derbide 1-0 öne geçiyor. Ceza yayının hemen solunda topla buluşan Oğuzhan Özyakup ara pasıyla topu Cenk Tosun'a atıyor. Cenk, ceza sahası içi sol çaprazında tek topla pasını Mario Gomez'in önüne bırakıyor. Gomez'de yakın mesafeden boş kaleye şutunu çekerek fileleri havalandırmayı başarıyor.


74 (Galatasaray)
Sinan Gümüş'ün ara pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Emre Çolak sağ ayağıyla yerden şutunu çekiyor ancak kaleci Tolga Zengin son anda topu ayaklarıyla tutmayı başarıyor.


  • 45'
    Hakem Mete Kalkavan ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor ve maçın ilk yarısı golsüz sona erdi.
  • 45'
    Derbinin ilk yarısına oynanmamış süre olarak en az 1 dakika ilave ediliyor.
  • 44'
    (Galatasaray)
    Kazanılan bu serbest vuruş için topun önüne Wesley Sneijder geliyor. Wesley Sneijder'ın kaleye çektiği şut barajdan geri dönüyor.
  • 43'
    (Beşiktaş)
    Marcelo Guedes sol kanatta topu eliyle kontrol ettikten sonra hakeme itirazlarda bulunuyor ve bunun sonucunda Mete Kalkavan sarı kartını Marcelo Guedes için kullanıyor.
  • 42'
    (Beşiktaş)
    Olcay Şahan'ın pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Mario Gomez sağ ayağıyla şutunu çekiyor ancak top kaleci Fernando Muslera'dan geri dönüyor. Dönen topu iyi takip eden Ricardo Quaresma, ceza sahası içi sol çaprazından şutunu çekiyor ancak top doğrudan auta çıkıyor.


  • 30'
    (Galatasaray)
    Emre Çolak, köşe vuruşunu kullanmak için topun başına geçiyor. Emre'nin, ön direğe gönderdiği ortasını savunma uzaklaştırmayı başarıyor.
  • 29'
    (Galatasaray)
    Ceza sahası içi sol tarafında Lukas Podolski son çizgiye inmeden pasını hemen gerisindeki Wesley Sneijder'e atıyor. Sneijder, topun gelişine şutunu çekiyor ancak savunmaya çarpan top kornere gidiyor.

26'
(Beşiktaş)
Sağ kanattan Ricardo Quaresma ortasını penaltı noktası üzerine doğru yolluyor. Bu noktada Mario Gomez topun kontrolünü sağladıktan sonra pasını Olcay Şahan'a atıyor. Olcay, ceza sahası içi sol çaprazından şutunu çekiyor ancak direk dibinde kaleci Fernando Muslera topu kornere çelmeyi başarıyor.

  • 21'
    (Galatasaray)
    Hızlı gelişen Galatasaray atağında orta sahadan Wesley Sneijder'ın uzun pasıyla sol kanatta topla buluşan Lukas Podolski ortasını arka direğe doğru gönderiyor ancak bu orta doğrudan auta çıkıyor.
  • 19'
    (Beşiktaş)
    Sol kanattan kazanılan serbest vuruş için topun başına Jose Sosa geçiyor. Sosa'nın, altıpasın önüne doğru gönderdiği ortası kaleci Fernando Muslera'da kalıyor.

12'
(Beşiktaş)
Sağ kanatta köşe gönderine yakın bir noktada topla buluşan Ricardo Quaresma ortasını arka direğe doğru gönderiyor fakat o noktada Martin Linnes topu kornere atmayı başarıyor.


5'
(Beşiktaş)
Sağ kanatta topla buluşan Andreas Beck ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Bu noktada Jason Denayer'den seken top ceza sahası içi sol çaprazında Olcay Şahan'ın önünde kalıyor. Olcay'da, bekletmeden pasını altı pasın hemen önündeki Jose Sosa'ya atıyor. Sosa, topun gelişine şutunu çekiyor ancak kaleci Fernando Muslera bu şutu kurtarmayı başarıyor.













8 MAYIS GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI İLK 11:
Galatasaray'ın İlk 11'i: Muslera, Linnes, Denayer, Hakan, Carole, Emre, Selçuk, Sabri, Sneijder, Yasin, Podolski
Beşiktaş'ın  ilk 11'i: Tolga, Beck, Marcelo, Tosic, İsmail, Oğuzhan, Atiba, Quaresma, Sosa, Olcay, Gomez.



8 Mayıs Galatasaray Beşiktaş Maçı Kaç Kaç Bitti, Canlı Maç Sonucu Reviewed by H.Has on 20:03 Rating: 5

Hiç yorum yok:

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.