reklam

Güncel

random

Kısmetse Olur 8 Mayıs 2016 Kim Elendi?

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ 8 MAYIS 2016

Her eleme zamanıyla heyecan yaratan evlendirme programı Kısmetse Olur 'da her hafta bir gelin yada damat adayı yarışmaya veda ediyor.Sevenleri için 8 Mayıs pazar günü kim gitti kim haftanın birincisi oldu bütün detayları ile haberimizde görebilirsinz.

Kısmetse Olur 30.haftada birinci olan Hazal ve Batuhan hafta sonu yapılacak olan eleme potasından kurtuldular.8 Mayıs 2016 gelin ve damat adaylarından elemeye kalan isimler ise Aycan ve Emre Gül oldu.Bu ikiliden bakalım hangisi Kısmetse Olur yarışmasından elenecek, kim 10 bin tl para ödülünü kazanacak tüm detaylar haberimizin devamında sizlerle...

SİTEMİZİ YENİLEYİN EN YENİ HABERLERDEN HABERDAR OLUN

ELENENLER : DİLEK VE MURAT

BİRİNCİLER : ESER VE CANSEL
10 Bin Tl Ödülü Kazanan : 8 Mayıs 2016 Günü Belli Olacak...

NUR ERKOÇ EVE GERİ DÖNECEK

8 Mayıs 2016 pazar günü kısmetse olur evine veda eden yarışması Emre Gül'ün yerine yeni damat adayı tanındık bir kişi olan Batuhan Terzi gelecek.8 Mayıs akşamı halk oylamasının sonuçlarına göre birinci olacaklar ve elenecekler bu şekilde sonuçlandı.

KISMETSE OLUR GELİN ADAYLARI

Kısmetse Olur Melis
Kısmetse Olur Mehtap
Kısmetse Olur Dani
Kısmetse Olur Dilek Demircan
Kısmetse Olur Ceyda
Kısmetse Olur Ayça
Kısmetse Olur Hazal Atabek
Kısmetse Olur Seray

KISMETSE OLUR DAMAT ADAYLARI

Kısmetse Olur Tankut
Kısmetse Olur Murat
Kısmetse Olur Eser
Kısmetse Olur Adnan
Kısmetse Olur Semih
Kısmetse Olur Batuhan
Kısmnetse Olur Batuhan Terzi

8 mayıs kısmetse olur kim elendi, 8 mayıs kısmetse olur 10 bin tl kim aldı, 8 mayıs kısmetse olur birincileri kim, 8 mayıs kısmetse olur yeni damat adayı kim, 8 mayıs kısmetse olur elenen damat, 8 mayıs kısmetse olur kim gitti, 8 mayıs kısmetse olurdan kim elendi sms oylaması sonuçları
Kısmetse Olur 8 Mayıs 2016 Kim Elendi? Reviewed by H.Has on 22:16 Rating: 5

1 yorum:

  1. internet sayfalarını özellikle sitenizi bu yüzden takip ediyorum daha hiç bir şey yokken sağolun sizin sıkı takibiniz konusunda bizde buradan programın akışı konusunda bilgi sahibi oluyoruz ayrıca bu melisi ne zaman eleyecekler çok severim kendisinide :)

    YanıtlaSil

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.