reklam

Güncel

random

Vodafone Bedava İnternet Paketi Sms Dakika Ücretsiz 2016

Vodafone Bedava İnternet Paketi Sms Dakika Paketleri Ücretsiz 2016

 Herkesin bir derdi var şu sıralar. İnternet, sms, dakika paketlerinin bitmesi. Şöyle bir dünya hayal ettim de internet sms dakika sınırsız olsa keşke. Nasıl olurdu ama. İlkokulda hani yapardık ya, kibrit kutusundan sanırım ses gelirdi, ses dalgalarını ücretsiz olarak almak gibisi var mıydı ya. Ancak 2 tel üst üste gelince sesler karışırdı. Yine de ücretsiz ve sınırsız haberleşme olsaydı, belki daha rahat olabilirdik. İnternet paketi de büyük sorun. Vodafone kullanıcısıyım bende.

Vodafone 'un interneti çok iyi ve hızlı seviyede, ancak tek sorun bitmesi, buna bir çözüm bulunamadı halen :) Surf yapan arkadaşlarım beni daha iyi anlayacaktır. Arkadaşlar neyse sözü çok uzatıyorum ama aşağıda birkaç tane paket denemesi verildi. Bunlar, vodafone bedava internet paketi sms paketi ve dakika paketi. Ben zamanında denediğimde abone super1gb eklentisi çalışıyordu. Umarım sizde de çalışır ve ücretsiz 1 gb internetinize kavuşursunuz. Özellikle sevgililerin işine yarayabilecek bir tarife bu. Ücretsiz ve 1 gb , gayet yeterli olacaktır. İyi kullanımlar, aşağıdakileri deneyebilirsiniz.


Vodafone bedava paketler :

1-) Vodafone Bedava 1 Ay Facebook;
abone yenift yaz 3636 ya gönder

2- ) Vodafone 1 Gb İnternet 2016 ;
ABONE SUPER1GB yaz 3636 gonder

3-) Vodafone Vodafone'lularla 100 Dakika konuşma paketi bedava  ;
Evet yazıp 4004 e gönderin

4-) Vodafone 100 Dakika konuşma paketi ;
Evet yazın 3785'e gönderin.

5-) Vodafone 542 Dk;

542DK yaz 7000 e Yolla.


arama kelimeleri :
vodafone bedava internet, vodafone bedava internet paketi, vodafone sms paketi bedava, vodafone dakika, vodafone bedava dakika, konuşma paketi, vodafone dakika internet sms bedava ücretsiz kampanyalar.
Vodafone Bedava İnternet Paketi Sms Dakika Ücretsiz 2016 Reviewed by H.Has on 00:09 Rating: 5

Hiç yorum yok:

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.